Friday, May 20, 2011

Giveaway Gelimat Gegurl Gosh





Hello Bloggers. Selamat Pagi.

Harini nak join GA dari Farah Duff ni. Actually, dah lama nak buat entry ni, tapi baru today ada ilham, ecece. Hadiah dea memang menarik weh. Best bila dapat barang free kan. Hehe.




Amacam? Cun kan? Meleleh tak air liur? HAHA. Tapi, kalau nak barang free mestila kena ikut syarat syarat and step dea weh. Ingat senang senang je ke si Farah Duff ni nak bagi free free macam tu je kat korang? Tolong sket ehh. Haha. Sooo, letsss beginnnnnnn.

What's with Gelimat ?
Gelimat, pastilah melambangkan identiti belog aku ni. Ye tak? Jadinya wajiblah tempek sekali.

What's with Gegurl ?

Euw. aku nak tulis ni pun naik gigil.
Well macam yang aku mentioned, giveaway ni lebih terbuka kepada perempuan jadi gegurl gegurl sikit lah ya akak akak adik adik.

What's with Gosh ?

Well practically itu mungkin reaksi menyampah yang bakal keluar bila orang nampak perkataan 'Gegurl' . Terfaktab sekejap disitu. But terpulang lah. Kau nak barang free, kau join.


So apa yang perlu u orang buat untuk join Giveaway ni ? Senang sahaja . Sila rujuk senarai dibawah .

1. Oppppp ! Jangan menggelabah disitu . Giveaway ni tak require kau untuk follow aku . Terpulang kalau nak follow ke tak , sikit tak heran .

I memang dah follow belog u since kita friend dari facebook lagi tauuuu :D

2. Kewajipan utama untuk join giveaway ialah buat entri pasal giveaway ini dan tolong describe apa yang kau personally think about my blog . Tak kisah lah kau nak maki ke apa tapi aku confirm memang tak ada nya kau nak maki pasal nak hadiah free kan ? Jadi option kedua , boleh puji melambung lambung.

I suka gila dengan belog u. Cewahh. Suka gilaa tau sebab gambar u cun cunn derr. Suka gilerr dengan style u wear shawl, OMG OMG. Teringin nak pakai macam u, tapi lambatnya nak tunggu u buat tutor. Hehe. And belog u pinky macam i jugak okeh, i likeeeee. The most important belog u ada share tips mix and match and macam macam lagi tips yang berguna okey. Itu yang penting dan yang buat i sukaa belog u babe :D

3. Title entry pasal giveaway ni kau boleh copy dan paste ya . "Giveaway Gelimat Gegurl Gosh"

Copy & Paste je yeee :)

4. Sila tag at least 3 orang untuk join giveaway ni . Tapi make sure dia tahu diri dia di tag . Dia join ke tak join , itu dia punya pasal .

Fatin

FN Syafiqah
Sis Yann

5. Sila tempek gambar berikut di dalam entry . Ya muka puyu aku ni . Sila tempek . Nak muntah 3 kali pun tkpe . Tapi tempek tetap tempek!



6. Lengkapkan slogan ... " Merujuk kamus dewan edisi 2018 , aku rasa maksud GELIMAT tu ialah ..... " (mampus kau lah nak buat panjang mana )

Errr, macam susah je nak jawab kan? Haha. Bagi i gelimat tu geli mat mat mat, geli mat mat mat. Haha. Macam geli geliman gilerrr la wa cakap lu. Geli tahap menyampah sampai rasa nak sepak okey? Macam geli kena geletek? Ohh, tidak tidakkk. Mungkin macam lagu ni kot? :p HAHA.



And hadiah yang saya pilih adalah :

GGGG 01
GGGG 02

Both ring. Hee. Okey semuaaaaa. Jom joinnnnnnnn ehhh. Bye Bye.



8 comments:

  1. owh.. dia join GA.. gudluck.. yey..

    ReplyDelete
  2. Thanks tag i. But i tak join tau. I slow sikit kalau nak buat slogan ni, HAHA xD

    ReplyDelete
  3. @Dianaaalaa, belum cuba belum try dear :D

    ReplyDelete
  4. Hi alya! Thnks join GA fara ye, sorry sgt lmbt respond :( apa apa pun thnks tau! and good luck :D

    p/s : btw gelimat tu mmg ada related to tht video pon ;D

    ReplyDelete
  5. @Farah Dehee, takpe :D jgn lupa bg i menang k? hahha :PP

    ReplyDelete