Sunday, May 22, 2011

SUNSHINE SMILE CONTEST





Hello Bloggers. Selamat Petang.

I tengok, ramai gilerr buat contest sekarang ni. Macam macam jenis contest. Hadiah lagi la. Menarik gilerrr. Rasa nak menangis bila tengok hadiah best. Ingat nak je join semua, rasa nak hadiah tu semua. Tapi, macam senang je nak menang kan kan. Macam jenuh je nak join semua kan. HAHA. So, harini i tertarik sangat sangat dengan contest ni tau weh. Sebab hadiah dea superb okey. Sumpah superb gilerrr wa cakap lu.

POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600



Gilerr la. Sape yang taknak kan. Free tu wehh. Memang gilerr la sape yang taknak tu. Haha. Fuyoooooooooooo, i nak menang, nak menang, nak menang. Ekeke. Gewwdixxx gilewwww. Euwwww. Macam biasa, bila dah join contest mesti lah ada syarat syaratnye kan. Alaa uolllssss, macam tak biase pulakkksssss.

CONTEST APE NI?

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah.
Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

Shafiq

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di :

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)

Jeng jeng jeng, jom tengok gambar apa yang i pertaruhkan








































Boleh menang tak kalau macam ni? Comel and ceria kan? Awwww awwww. Hahaha. Tak tak tak. Tipu ni, tipu ni. Tamau tamau tamau.






































"Senyuman saya paling ceria sebab saya dapat photoshoot buat kedua kalinya dengan berpakaian baju kebaya ini bersama kengkawan. Masa tu dengan hujan rintik rintiknya, we all buat photoshoot. Hehe. Suasana menjadi lebih ceria bila dikelilingi kengkawan yang sentiasa membuatkan hari saya ceria sentiasa"

Amacam? Boleh menang takk? Keh keh keh. I tag contest ni kat tiga orang makhluk di bawah in yeeeeeee.

Muja
Teha
Ulan

Dan sesiapa saja yang nak join, sila lah join ye kawan kawan. Ok bai.



13 comments:

  1. tomey laa die

    aip ! habes basah kaen . hahahah

    ReplyDelete
  2. kalau kambing tu ade blog bole soh die join skali.. haha..thanks join! gudluck =)

    ReplyDelete
  3. waaa.. alya join ea..
    jia ta join pown..
    nty2 kowt.. hehe
    mmg rmai aw y join sbb hdiah dy best.. :)

    alya dah ada header la..
    bw dtg jenguk alya.. hehe

    ReplyDelete
  4. bagi lah menang kat dia ni! aminnnnnnnn!

    ReplyDelete
  5. @Ashraf Jalilhaha, ty jgk. jgn lupa bg i mng k? ehee

    ReplyDelete
  6. @jiahehe, ty leave a comment, lama tk nmpk senior, hehhe. nnty alya jenguk ye :D

    ReplyDelete
  7. @y u y u Z u l a i k h aaww awww, ty yuyu :) tak sangka otai blogger sudi tinggal jejak kat blog cabuk ni, hehe. AMIN AMIN :D

    ReplyDelete
  8. comel.... hehe... harap menang.. :)

    ReplyDelete