Thursday, May 19, 2011

Kekreatifan yang melampau





Hello Bloggers.

Korang korang korang ni kreatif tak? Suka tak buat benda benda yang macam errr susah gilerr la nak buat sampai kena berhati hati dengan lipatan or something else macam origami, monogram and bla bla bla? Sumpah i suka gilaaaa. Tapi kan kan, bila nak buat dea remeh. Tak suka tak suka. Erghh, i bukan seorang yang penyabar okey untuk buat binatang tu. Haha. Tett. Tapi, i suka gila dengan kekreatifan tersebut. Then, bila blogwalking haritu, terjumpa something yang memang, "whoaaaa, terer gileerrr dea ni buat, cmne ni cmne ni" HAHA. Arghh, nak buat jugak nak buat jugak, tapi impian tak menjadi kenyataan. Hehe.


Cool tak origami ni?

Ni punn, whoaaa :D
Ini lah monogram.
Cool kan kalau bagi kat someone?

Lepas tu, i terjumpa lagi something yang memang terserlah kekreatifan beliau dengan menggunakan bahan pakai buang. Cewahh, bahan pakai buang gitu. Yela, kita, kalau guna tissue tandas, then tissue paper roll tu kita buang je kan? Tapi bukan bagi Anastassia Elias ni. Dea ambil peluang guna binatang tu untuk buat soething yang memang i rasa i pun macam blur blur je nak buat. Errr, camne la ehhh dea buat kan kan kan kan. Kita tengok memang macam senang je nak buat kan, tapi kalau kita yang takde bakat ni buat, memang hancusss la bhaii. Haha.



Sumpah cool gilerrrr.









Arghh, banyak lagi gambar. Tapi tak larat i nak buh kat sini kan. Ape pun, memang cool kan? Jangan lupa komen dan romen, HAHAHA. BYE :)






21 comments:

  1. tak berapa nak kreatif.. hehe

    ReplyDelete
  2. menguji kesabaran btul ...
    nak wat bende2 camni..

    ReplyDelete
  3. @khairul akmal azmanhaha, tau takpe, memang menguji sungguh :p i tak mampu mengawal kesabaran, ehe

    ReplyDelete
  4. cool gila.
    creative sgt2..
    klu sy x jadi dah tu camtu, tgn x bseni nih :)

    ReplyDelete
  5. @Nicahaha, tau takpe, tgn i pun tak berseni, kah kah. tp teringin nak buat :(

    ReplyDelete
  6. @nubhaha, begitu jugak dengan aku, hahaha

    ReplyDelete
  7. @nuruashia ♥hhahahha, tau tkpe, tp i tringin ohh nk buat :p

    ReplyDelete
  8. syok la kalau dapat kad mcm tu, haha

    ReplyDelete
  9. grrrrrrrrrrrrrr! sape buat tu??? kretip nyaaa!!!

    ReplyDelete