Tuesday, September 13, 2011

Nak sambung shopping online. Bagus tak? Errr



Assalamualaikum bloggers. Selamat Malam.

Dah nak akhir semester nampaknya. Tinggal lagi tiga minggu bila dah tolak tambah cuti semua. Sekejapnya dah nak habis satu semester. Final exam pun dah nak dekat. Hmm. Dah nak setahun jugak aku duduk kat tempat orang ni. Tinggal lagi dua tahun. Sekejap je masa berlalu. Pejam celik, pejam celik, dah dua tahun.

Krik-krik bunyi cengkerik.

Dua tiga hari lepas, secara tiba tiba aku terfikir nak sambung buat online shopping semula. Terasa rindu pulak. Terigin. Ahh. Entah syaitan mana yang menghasut aku entah. Maybe, lepas aku tengok blogshop aku kot. Banyak komen tanya pasal stuff tu. Dah nak setahun jugak aku berenti buat shopping online ni sebab aku nak continue study. Kononnya nak bagi tumpuan sepenuhnya. Korang rasa kalau aku nak sambung semula, patut tak?

Hmm, Fikir sekejap.



Jual shawl jugak ke?



Baju baju dari korea?



Tee shirt lelaki?



Kasut sport?



Jersi bola?


Ahhh. Fening eden. Aku cuma nak pendapat korang. Tolong bagi sokongan sikit boleh? Hihi. Seriusly aku tertarik sangat nak continue shopping online. Seronok. Aku nak rasa balik seronok bila buat online shopping ni. Seriusly aku memang minat. Aku perlukan bantuan pendapat korang. Terima kasih, babai.


18 comments:

  1. Kalau rasa boleh handle, uruskan masa keep it on..


    T-shirt lelaki dan kasut sport la paling penting.. Shawl macam dah banyakk je kat pasaran.. ;D

    ReplyDelete
  2. shawl da banyak la kak orang jual ,. akak amek yang laen dari yang laen :DD

    http://syazanasani.com

    ReplyDelete
  3. cari la yang mampu dapatkan ramai pelanggan.. jangan yang sama dengan orang lain kerana persaingan agak tinggi..:))

    jemput komen entri saya

    ReplyDelete
  4. ceq rasa mana2 pun laku. harhar

    ReplyDelete
  5. kalo ade jual kerja kosong pon sonok gak.

    hehe. jawapan pengganggur terhormat ;)

    ReplyDelete
  6. hehe alif xde experience la dlm bab shopping on9 ni..huhu

    ReplyDelete
  7. Buat semua je tak bole? Mesti lagi fenin, heheh :P

    ReplyDelete
  8. @IEQAHtak berani nak jual dear :( sbb sexy2 bnyk. emm.

    ReplyDelete
  9. @YOUsoFinsyallah, thanks atas pendapat, hihi

    ReplyDelete
  10. @nubhaha, kalau tak laku mai pakat2 kita pukoi nub ni

    ReplyDelete
  11. jual bju korea pon ok gak :D


    http://khayalan27.blogspot.com/

    ReplyDelete