Tuesday, May 03, 2011

Sepetang Bersama Sahabat Dan Being Nerdy





HELLO BLOGGERS. SELAMAT MALAM.

Petang tadi, hangout dengan Fiefy. Tak ke mana pun. Macam biasa, just lepak kat TS and Lake Garden Taiping je. Itu pun dah cukup gumbira weh. Haha. Sebenarnya, entry malam ni adalah entry bergambar. Kalau rasa meluat, sila close tab dengan kadar segera sebab picture yang akan ditayangkan mungkin horror sangat sampai boleh buat korang rasa nak sepak tanpa henti. Kot? Haha. Okey, mari kita mulakan dengan jeng jeng jeng
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Amacam? Ada rasa nak close tab tak? Haha. Okey, ni tipu.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Fiefy, picture ni jadi cun sbb aku yg capture, kan ? HAHA

Masa ni kat P E L I T A

Fiefy beli popcorn nk bwk Lake Garden, HAHA

Okey, jom kita gerak dan pergi Lake Garden.

Cantik kan? Tak teringin nak datang? Haha.

Gambar pertama yang diambil apabila tiba di sana. Nerdy gilerr.

PEACE and RAWR

Kepala ada kutu.

Ada bakat jadi model tak? Hihi.
SMILE :D

Senyum tayang gigi lagi -__-

Dan tayang lagi. Hee.

Fiefy ikan buntal.

Gigi kami cantik, so what?

Hang pasaipa dok tabik fiefy?

Kah Kah Kah.

The picture i like most. Thanks sayang.

Bulatkan Mata Anda

Penat aih sengeh

Nak balik dah, byebye

Suka picture ini juga :)

Dan ini :) Ok bai.


P/S : Ada perempuan buat entry kutukan kat aku. Kesah plak aku? Aku tak salah pun derrr. Hang tu pergi tanya DAMIA. Sapa betul, sapa salah. Hang tu yang jijik sebenarnya. G O T O T H E H E L L



2 comments:

  1. gambar yg paling paling atas 2 amatlah cunnya hahahahaha...

    ReplyDelete