Tuesday, November 16, 2010

Inner Neck Covered , Cotton !





UPDATE : TOTALLY SOLD OUTTT !

Hello bloggers . Selamat tengah malam :) Hee . Malam neyh i eksiteddddddddd sangat nak update Inner Neck Covered . Yeah ! Ape tu ? Alaaa , inner yang boleh tutup leher tu , HAHA . Sangat best tau dear . I pun take 1 . Hehe . Kalau ade inner neyh boleh buat style macam macam , tak payah nak takut takut nampak leher dah . Korang perasan tak entry semalam i ade pakai inner neck covered ? Kalau tak perasan , pegy usha balek , hehe :) okey , inner neyh material cotton . Sangat best tau . Lembut macam softlan gitu , HAHA . Jom cekedout ! Jangan lupa beli tauuu , kahkahkah -______-


Black Colour
Status : RESERVED TO AIN LIYANA & SYAKIRAH

Light Grey Colour
Status : 2 AVAILABLE
Red Colour
Status : 1 RESERVED TO REYHAN 1 SOLD
Dark Blue Colour
Status : 1 AVAILABLE , 1 RESERVED TO CIK JELITA
Soft Pink Colour
Status : SOLD

Eh eh , lupa pulak nak tulis harga kan ? Act inner neyh RM15 , include postage kena la dd RM 6 kan . But , i bagi u all RM18 je include postage , okey takk ? hee . Ape lagi , cepatlah dapatkan . Sebab maybe i tak restock kot , MAYBE yee , HAHA :) If interest boleh email i okeyy , BYE ! - alyaclumsy@yahoo.com


5 comments:

  1. erk! i lmbt la pulak.. suke black 1! :(

    ReplyDelete
  2. @Fazira

    a'ah , sorry dear , huhu

    @Hans

    banyakla cun , haha

    ReplyDelete
  3. ada lg tk..klu ada yg hitam tlg sms sy..017-2087779

    ReplyDelete
  4. @titietot

    rabu ni baru restock , nnty dah restock i texting u okey :)

    ReplyDelete