Tuesday, July 19, 2011

Tutorial Style Your Shawl/Tudung Bawal




Assalamualaikum bloggers semua.

Penatnya balik kelas harini. Hmm. Buat amali tengah panas selama 3 jam then rehat tak sampai sejam mulakan kelas lain. Penat gilerrrr. Tapi, harini aku nak amek kesempatan hupdate blog yang dah aku tinggal buat beberapa hari. Aku sedih sangat bila tak dapat dah nak blogwalking blog korang. Line terlalu lems sangat. Sadissssssssss.

Ok, teruskan kepada topic asal. Berdasarkan entry sebelum ni, yang bertajuk aku hot macam Dian Pelangi tak? ramai gilerr yang mintak aku buat tutor pakai tudung style tu. Hehe. Lagi, ramai wooo yang like picture tu. Ok, terharu sangat padahal gambar tu tak cun mana. Maybe korang like sebab suka style tudung tu je kan? Aku je perasan aku hot macam Dian Pelangi. Hua hua.

So, aku telah berjaya menyiapkan dua tutorial sekaligusssss. Satu pada sebelah petang, dan satu lagi pada malamnya. Serius aku semangat nak buat kat korang ok. Hehe. Ok, jom usha, mana tau lepas ni korang semua boleh cubaaaaaa :)



Tutorial 1



Tutorial 2



Tutorial 3

Hope korang enjoy tengok tutorial aku ni. Hoho. Sorry sebab biasa biasa je tutorial ni. Tak mampu nak buat yang meletopssss. Tutorial ni pun cuma bertujuan nak share je, bukan nak jual muka, bukan nak publisiti. Take note ok. Thanks watchinggggg! :)

P/S : Ada orang suruh aku buat tutor make up. Pelik. Padahal aku makeup biasa je. Haha. Insyallah kalau ada masa yeeeeeeee.


13 comments:

  1. OMG...cantek sgt...nk try ahh..
    btw, nuru dah download eheheh

    ReplyDelete
  2. Wahh! Dah makin bertambah tutor dia. Hihi! Kalau ada style baru lagi, buat la tutor lagi ea :D

    ReplyDelete
  3. :D lawa ah, nak try lah. hrp2 menjadi

    ReplyDelete
  4. pssttt, retiss la sayang saya ni..hehe

    ReplyDelete
  5. alif nk pakai jugak shawl .. hehehhe :D

    ReplyDelete
  6. @IEQAHhahahhaa merepek je u ni syg ish ish

    ReplyDelete
  7. nice tutorial! cantik =) thank for sharing =D

    ReplyDelete