Saturday, June 25, 2011

Contestant Contest Tayang Gigi



Hello Bloggers. Assalamualaikum.

Ramainya bloggers yang join contest pertama aku ni. Wahhh, terharunya. Rasa macam nak nangis sambil kesat kesat hingus kat hidung ni tau tak. Tak sangka ramai yang bagi support. Korang memang bestla weh. Meh nak peluk cium puas puas sikit eh. Ekeke. Jom checkout contestant yang telah berjaya menyertai :D

http://ladymichellelsy.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://deepylo00p.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://nuruashia.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://nurulsfairytale.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://hidupadeeb.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://aimifiqa.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://khairunnisa-haris.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://mohdfarith91.blogspot.com/2011/06/klik-pada-gambar-utk-ke-blog-admin.html
http://quqasihqumyself.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://nurdalila-abdullah.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://syazanasani88.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://elephantisgajah.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://besidesyayot.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://princessloveglamorous.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://meandmybabbling.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://nadiaffendy.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://ibuarifandaisyah.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://zaiikulim.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://sarahnaiemah.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://iniceriteaku.blogspot.com/2011/06/contest-pertama-alya-clumsy-versi.html
http://wrose88.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://nenekshinchan.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://choco5991.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://wanylovey.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://leashizuka00.blogspot.com/2011/06/contest-aku-nak-menang-contest-tayang.html
http://fiqracake.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://holicituaku.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://nashanadz.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://iffahizzati.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://nuramirarosli92.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://akukarma.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://afiqahbecoolgurlz.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://diannasgtbaik.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://lyanaying.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://ftndiana.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://nuryannastorystory.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://stellaizz.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html
http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html

Thanks sangat kat korang naa. Btw, ada seorang contestant lelaki tau. Ce try tengok mana. Hehe. Thank kepada beliau sudi join walaupun dea sorang je lain jantina, ekeke. Aku rasa macam nak bagi free je semua shawl tu kat korang semua, tapi takut nanti kalau bagi yang biasa biasa ada yang tak seronok pulak kan. Hehe. So, i decide nak pilih tiga pemenang je. Ingat nak amek pemenang secara cabutan, tapi macam tak seronok jugak. Nanti ada yang tak puas hati, ehe. So, aku telah memilih juri untuk memilih pemenang. Nantikan okey? Walau pape pun, contest ni masih dibuka selama seminggu lagi. Siapa yang nak join tu, dipersilakan la join cepat cepat sebelum tarikh tutup eh. Hee. Ok, babai.

P/S : Siapa yang join tapi takde dalam list ni sila inform okey. Terima kasih daun keladi.


7 comments:

  1. wah
    ramainya join
    meriah2 nih

    ReplyDelete
  2. yana nk join letak nma yana taW http://lyanaying.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html

    ReplyDelete
  3. peserta lelaki tu.. satu dalam seribu kot... ^___^

    ReplyDelete
  4. @adanhaha, kan kan. tahniah la kat dia sudi join, hehe

    ReplyDelete
  5. Yanaa pungg join jugak okay ?

    http://nuryannastorystory.blogspot.com/2011/06/aku-nak-menang-contest-tayang-gigi.html

    HIHI . Thank you . Sayangg Sis Alya lebihh :*

    ReplyDelete