Friday, May 27, 2011

Teringin nak join event





Hello Bloggers.

Dah nak sebulan cuti sem. Bosan gilerrr. Nak hangout selalu pun tak boleh. Semua tak boleh. Apa pun tak boleh apa pun tak boleh. Nasib baik hupdate belog boleh. Kalau tak boleh jugak, mau i hempuk lappy ni sampy mampus weh. Grrrrrrrr.

Baru baru ni, 4 ELEMEN buat event BBQ PART II. Jeles gilerr tak dapat join :( Jangan kan part II, part I pun tak join. Sob sob. Teringin kot nak join event macam tu. Event ni sepenuhnya orang Taiping sahaja rasanya. Hehe. And, kebanyakkannya jugak ialah kaum Adam. Sumpah tak pernah join any event. Sob sob. Kesian kan? Nak buat macam mana, parents tak bagi. Redha jela kan kan. Sebelum event BBQ PART II ni, dyeorang ada buat holiday dekat Pulau Pangkor. Memang mimpi lah nak dapat pegi walaupun telah didesak oleh kawan kawan berjuta juta kali. Memang takk ahh nak join. Hasrat di hati, memang lah nak. Enjoy dengan kawan kawan, have fun, holiday dengan kawan kawan kan. Sumpah i tak pernah semua tu. Tapi, apakah dayaaa. Cewahh. I hanya mampu melihat aksi aksi mereka melalui album gambar dan juga video di facebook sahaja. Lalalala.


Banyak gilerrrr bawang. Mau pedih mata i macam nih, ekeke.


Terer kaum Adam zaman sekarang ni memasak, haha.


Woot woot ~


Aweks aweks yang terlibat.


Ape tu haa? Errr.


Sedapnyaaa tengokkk. Aummmmm.


Nyum Nyum


Itu je gambar yang i mampu tayangkan. Actually, ada 600 lebih weh. Gila i nak letak 600 dalam ni? HAHA. Memang gila la kalau i letak. Best gilerr kan tengok. Even yang join tu dalam enam puluh orang je. Tapi, nampak meriah sangat. Teringin jugak nak join event blogger perak yang akan dianjurkan akan datang, tapi tak dapat la jugak eden. Hopefully dapat join event macam ni one day nanti :D

P/S : Haritu, i cakap taknak hupdate buat masa yang lama, tapi i tak tahan la biar belog berhabuk lelama, rinduuuu rasanyaaa, cewahhhh :D





9 comments:

  1. grup ape nie 4 ELEMENT??? kih3.. ramai lak org LIKE .. ( gigh p godek )

    ReplyDelete
  2. wahhh, happening nampakkk! hehe :))

    ReplyDelete
  3. cik alya,
    msred pon selalu xdpt join event sbb masa takde...sob sob

    ReplyDelete
  4. @msredcheesecakehehe, tkde masa je kan, nnty msti ada msa nnty :D

    ReplyDelete