Monday, May 16, 2011

Kenapa aku nak header design abdulfarique?





Hello Bloggers, Assalamualaikum.

Sape nak headerr freeee? Angkat kening cepatttttttttttttt. Heeee. Tadi, i blog walking kat belog si HH ni, tengok entry terbaru dea. Fuyoooooo, header baru dea catikkk wooooo. Jeles woooooo. Nak jugakkk wooooooo. Dengki gilerrrrrr wooooo. HAHAHA. Sumpah semart gilerrr. Header 3D weh. I memang tak reti la nak buat header cun melecun ni weh. Kesian. So, bila tengok header orang cun melecun memang dengki tahap killer lah kan kan kan. Ehe. Tapi, header ni bukan si HH ni yang but sendiri tau.



Cun tak? Sila jeles ye kawan kawan. Hehe.

Dalam entry tu, dea cakap Farique yang buat. Dah tu, free lagi weh. Sape taknak barang free? Hehe. I nak jugak, nak jugak nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. So, i terjah la belog Farique ni. Dea buat freebies header percuma. But, bukan selamanya, sampai 18 haribulan je. Ye, harini tarikh akhir. Cepat rebut peluang weh. Jom ikut syarat syarat ni dulu kalau nak header free :D

1) LIKE FanPage Facebook abdulfarique.com *wajib LINK Fanpage abdulfarique.com
**************************DONE*****************************

2) Buat entry bertajuk | Kenapa aku nak header design abdulfarique ? | *wajib
Kenapa i nak header design abdulfarique? Hah, sumpah i memang teringin gila nak orang buatkan header untuk i. Ehe, yelah, i tak reti kot buat header. Setakat header simple simple, bebodo, bole la. Haha. Lagi pun, nak jugak cantikkan lagi belog i dengan header yang cun melecun. Kan kan kan? Lagi, i suka design u wehhh, semartttttt kottt. Jeles jeles, Suka suka :D


3) Letak banner penguin aku diatas ni kat entry tu *wajib



4) tag 400 orang kawan . , hehehe . tipu je . tak payah tak payah !

Sesape nak header free, dipersilakan la ye ikut syarat syarat ni :D

5) kiss aku *wajib . Bahaha , gurau gurau !! ^_^
******************DONE******************** HAHAHA

Nak header jugak, nak jugak nak jugak, tau tau tau tau? * gedikkkkkk gilaaaaa






12 comments:

  1. aik.. Muahahahha.. header saya.. header saya.. Lalalalalalala...

    ReplyDelete
  2. EEE...CUN NYA HEADER TU..YG BUAT LAGI CANTIK DIA FREE...XSEMPAT NAK JOIN

    ReplyDelete
  3. ala xsempat da hehe. singgah sini yeee. jum jalan jalan di blog saya yeee

    ReplyDelete
  4. gud luck ya..
    hari ni last dah.. takpa lah u je lah yg join.. :)

    ReplyDelete
  5. @asilah afandihehe, tula, i last call, bernasib baik, hehe. okey, insyallah :)

    ReplyDelete