Tuesday, November 23, 2010

Hari Ini & Tak Lama Lagi & Track Suit







Hari ini , i pergi Bank Islam . Hari ini , i pergi BSN . Hari ini i pergi CIMB . Hari ini , i settlekan semua hutang piutang dekat bank (?) . Hari ini , i rasa penatt gilaa sebab tunggu turn nak pegy bayar hutang piutang -____- Hari ini i tak makan dari pagi sampailah ke petang . Hari ini i pergi cashkan wang ptptipu . Hari ini ? err , apa i merepek nih ? Grr . Today i dah settlekan semua yuran pendaftaran asrama and blablabla (bukan hutang piutang okeyy ) hee :P Pendaftaran asrama ? Yaaa ! Tak lama lagi i nak masuk asrama , tak lama lagi i nak pergii jauhhh , tak lama lagi i kena hidup berdikari , tak lama lagi i kena selalu ikat perut untuk jimatkan wang , err ? Yeke ? hee . Ahhhh , i tanak pergiii ! Tapi , kena pergi jugakk T____T Peluang nak belajar tak datang banyak kali kan ? Lagipun otak i dah setahun membeku . Erk ? Yeke ? Ye kot ! Lepas neyh kena study hard sket . Eh , bukan ! Hard banyakkkkkkk ! *Eh , hunny datang bagi present sempena i nak continue study lahh :) woot woot ! Terima kasih sahabat karib !



Yeayyy ! Seluar track suit size xs . Yeayyyy sekali lagi ! Trimas kawan ! Walaupun tak seberapa , tapi aku hargaii bangat sihh , hee :) Tag harga pun tak buang weyy ? HAHA . If buang pun aku tau harga sebab tracksuit fav aku :P Thanks again kawan <3

I hanya mengira hari untuk pergi nun Kelantan di sana dan meninggalkan Taiping yang best ini , sob sob T____________T





5 comments:

  1. lawa track suit anda..mau pergi jauh tu mau pegi mane?? huhu

    ReplyDelete
  2. u pun suke pakai seluar track cheetah type ni? i pun suke..sgt comfortable kan?

    ReplyDelete
  3. @luffy

    mau pergi smbng blaja , dah sbulan dah pun sbenarnye :P tak smpt nak reply je , sorryyy :(

    ReplyDelete
  4. @anon

    a'ah , suke sgt sgt , heee
    seluar track i kbnyknnye cheetah neyh la :)

    ReplyDelete
  5. boleh kongsi email tak? nak chat ttg seluar track ni la..boleh tak? sbb aku punya ada banyak seluar track cheetah mcm ni.

    ReplyDelete