Thursday, December 15, 2011

Saya Mahu Novel Ombak Rindu dari Eyriqazz.Com






Assalamualaikum awak.



Hai. Harini aku nak join GiveAway. Dah lama aku tak join GiveAway kan. Ye dak? GiveAway ni memang menarik minat aku sangat-sangat. By the way, pagi tadi aku cuba nak ping blog dekat GengBlogger, tapi tak boleh and dia mengatakan


Gengblogger.com kini di dalam penyenggaraan,
anda boleh ping blog anda di sini


Jadi aku pun terjah la link yang di bagi tu. Err, first time kot aku terjah. Aku baru tau wujudnya jugak website seperti GengBlogger tu. Hehe. Lepas tu aku ternampak someone yang ping entry dengan tajuk "Saya Mahu Novel Ombak Rindu dari Eyriqazz.Com". Dengan sepantas kilatnya aku terjah lah kan. Lepas tu aku ternampak pulak entry pasal ni dekat blog Encik Hans. lagi berkobar-kobar la aku nak join. Hehe.


Mana taknya, aku tak berkesempatan langsung nak tengok Ong Bak Ring Du (Ombak Rindu) ni weh. Baca novelnya lagi lah aku tak pernah. Masa nak keluar movie ni baru lah aku tau yang movie ni diadaptasi dari novel. Memang hot lah movie ni. Kutipan dah lebih 10 juta beb! Memeber aku kat facebook tu pulak sampai ke harini masih ada yang update status 'baru lepas tengok ong bak rindu' ni weh.


Jadi, dengan kesempatan ini haruslah aku menjoinkan diri dalam GiveAway ni kan. Dapat novel free gitu. Awww awww. Tapi, kalau dah nama pun GiveAway haruslah ada syarat-syaratnya kan, takkan nak bagi free cenggitu je mak. Apa-apa pun syaratnya mudah sangat tau!





1) Buat satu entry "Saya Mahu Novel Ombak Rindu dari Eyriqazz.com" dah linkkan ke entry ini.

2) Di akhir entry anda, lengkapkan ayat ini "Entri kegemaran saya di Eyriqazz.com adalah ___________ (permalink entry) kerana ___________ .

3) Done. Hantarkan permalink anda di sini SINI

4) Tarikh tutup penyertaan adalah 25 Disember 2011 (Cepat-capatlah join yah!)


Senang saja kan syaratnya? Apa-apa pun aku di sini ingin mengatakan bahawasanya ini adalah kali pertama aku join giveaway di blog Eyriqazz.com ye kawan-kawan. Dan aku teruslah mengfollow blog beliau.

Di sini aku ingin mengatakan jugak bahawa entri kegemaran aku di Eyriqazz.com adalah "Saya mahu novel ombak rindu dari Eqriqazz.com". Haruslah entry ni sebab entry ni yang menyebabkan aku pertama kali menjejakkan diri ke blog beliau dan terus mengfollow. Harap-harap rezeki menyebelahi pihak aku lah kan. Bagi lah novel tu pada aku pleeeasseeee Teacher? Hehe. Panjangnya entry aku. Ok dah. Babai.



9 comments:

  1. wahh goodluck ya sis! harap2 dapat novel tu ;)

    ReplyDelete
  2. semoga dapat la ya novel ombak rindu tu..

    ReplyDelete
  3. thanks sudi join..hadiah dan dateline sudah ditambah...good luck...

    ReplyDelete
  4. nnt dah dpt bagi alif ye .. hahaha *menyibuk ttbe

    ReplyDelete