Friday, June 17, 2011

Spontaneous Thursday? Apakebendenye tu?





Hello, Selamat Malam Peeps.

Sekarang ni i baru tau yang dah wujud pulak satu natang yang bernama Spontaneous Thursday. Apakebendenye tu? I baru tau sebentar tadi weh. Hehe. Korang tau tak? Bagus kalau korang taktau. Nak tahu apa beza dua menatang ni? Checkedout!


WORDLESS WEDNESDAY hanya gambar

SPONTANEOUS THURSDAY adalah ayat

WORDLESS WEDNESDAY hanya hari RABU
SPONTANEOUS THURSDAY adalah hari KHAMIS


Next week nak join the club juga lahhh :D heeeeeeeeeeeeeeeeeee. Ok bai :)

Credit : Syafiq Rosli





14 comments:

  1. macam2...
    last2 dalam blog ada apa ja??
    tak dak info..
    sebab sibuk nak ikut hari2 yang
    orang tentukan untuk kita..
    lepas ni isnin pulak...
    kemudian selasa..
    sabtu ahad sah tak berblog sebab cuti nak jalan2..
    heheheh...

    ReplyDelete
  2. @dianahaha, kalau buat hari2 mmg over gila la tuh kan.mau sehari hupdate 10 entry, hehe

    ReplyDelete
  3. @nuruashia ♥lagi best dari wordless wednesday kan :D sbb dea ayat. satu ayat saje kita dah boleh faham. and penuh dgn mkna yg mendalam :D

    ReplyDelete
  4. cik alya,
    ada gak baca pasal ni....

    ReplyDelete
  5. owh...mina dah tgk kat blog member smlm...kena tunggu khamis depan lah...mcm syok gak..hehehe

    ReplyDelete
  6. @Hazwan Arifsatu ayat je tapi tak panjang tak pendek :D

    ReplyDelete