Tuesday, June 14, 2011

Cut The Rope Best Macam Angry Bird Jugak





Hello Bloggers. Assalamualaikum.

Game angry bird memang fufolar dikalangan student student masa kini. Cewah. Sapa yang tak pernah main game ni cepat cepat pergi download full version. I dah ada dah, tapi tak habis habis lagi main. Hehe. Serius best rupanya game ni. Tapi, ada lagi satu game yang menarik perhatian i. Perghh, nasib baik takde download untuk pc, kalau tak, dah lama i pergi download.



Cut The Rope ni cuma ada kat Apple iPhone, iPod Touch and iPad je weh. Tapi, kini dah ada untuk Android. Cut The Rope boleh dikatakan satu lagi permainan yang menarik. Objektif permainan Cut The Rope adalah memberi makan gula-gula candy kepada Monster yang sentiasa lapar. Macam best je kan bunyinye. I tertarik dengan game ni masa first time main dekat ipad. Dalam hati i cakap " best giler game ni, nak cari la kot kot ade yang download untuk pc " tapi macam harapan je kan. Frust menonggeng dan tertonggeng la i. Lalalala.




Nak iphone satu! Baru boleh main game puas puas. Ipad lagi best. Skrin besarrr punyaaa. Dapat touch touch, whoaaa. nak nak nak. Sapa nak bagi satu ni? Wawawawa. Ok bye.





10 comments:

  1. okay i minat jugakkk game ni. angry bird jgn cerita lah kan. hehe

    ReplyDelete
  2. nak jugak i phone hahahaha...nty kite beli sme2 ahahahha

    ReplyDelete
  3. angry bird pn i tak pernah main T.T

    ReplyDelete
  4. @Lina Onghehe, bagi iphone satu boleh? lalalala

    ReplyDelete
  5. @Munirahalaa, ruginye. g download cepatttt!

    ReplyDelete
  6. Ehehe..
    Tp game "angry birds" paling WIN!
    Tapi..blh juga mau try game ni..
    TY Miss Alya for introduce this game..

    ReplyDelete
  7. @GematriA™hehe, most welcome :D best tau game ni, menguji minda pun ada, ekeke

    ReplyDelete
  8. CIK ALYA,
    MSRED BARU JER NAK MAIN...BARU BELI VERSI I PAD NYER...NAMPAK CAM SENANG JE KAN? TAPI KENE PIKIR GAK SIKIT....

    ReplyDelete