Sunday, November 21, 2010

CONTEST : Hijabs By Soffya Eshope





Hello Bloggers , dah lame rasenye tak update blog . Kenapa ? Sebab i dah ketandusan idea , MUAHAHAHA . Dah tatau dah nak taip ape dah dalam blog i neyh , hehh . Kecewanyaa T___T Eh ehh . I nak buat sesi promote neyh , boleh takk ? I ada masuk Contest Hijabs kat fb , woot woot . Kalau korang korang neyh baek hati , jom lahh vote untuk i , hee :D TAPI TAPI TAPI ade step stepnye tau , senang je . Ini lah latest pictures yang dapat i pertaruhkan , heh -___- Tau lahh tak selawa u all , just for fun je nk join contest , lagi lagi dapat shawl freee tauu ! Weee :)




1. NAK VOTE (like) GAMBAR MESTI LIKE PAGES Soffya Eshope dulu ! Click Sini untuk ke pagenye :)
2. LIKE GAMBAR i lahhh ! Gambar mana ? Click Sini pulak tauu .

Dah baca entry neyh , cepat cepat like tauu ? MUAHAHA . Thanks korang korang yang sudi like like / vote vote my pictures yang tak seberapa tuuu . Thanksss :D



2 comments:

  1. Comel :) Ill surely vote for u later on! Good luck darling!

    ReplyDelete