Tuesday, November 09, 2010

Beriklan Di Blog Sayaaa , yeayyy !






Hello readers , selamat pagi :)



Topic hari ini mari beriklan di blog saya . yaa , betul lah tuu ! korang nak tak ada banner / iklan korang kat blog i yang cute miut neyh ? muahahahaha *perasannye -_______- actually saje je suke suke nak buat , just for fun okey :) dan boleh mencantikkan lagi blog sayaa serta menarik bloggers yang laen untuk ke blog anda jugaaa ! uhuhu . syarat syarat nak letak iklan / banner korang kat sidebar i adalah :

1. emailkan pada i yang korang interest nak beriklan kt blog i , hee .
2. then , buat payment rm5 / bulan . murah kan ? :D
3. dah settle buat payment u all bolehla send u all punya url blog :)
4. makesure height and widt u all adala 125x125 ye :)
5. dah siappp ! i akan letak banner korang pada side bar .
senang je kan ? rm5 only per month okey . apa lagi , jomla email i cepat cepat , siapa cepat dia dapat ! rugi tauu kalau tanak join , hakhakhak :P boleh jugak tinggalkan comment korang pada entry ini :)


sila email di sini :- alyaclumsy@yahoo.com

6 comments:

  1. hehe , senang je nak buat dear ! nak tlg buatkan pun boleh :) hehe .

    ReplyDelete
  2. @kay-e

    boleh topupkan / bnk in / etc , heeee

    ReplyDelete